Korea

El Korea International Circuit va veure les 4 edicions del gran premi de Corea del Sud.

Fernando Alonso va guanyar el 2010 sota la pluja i la foscor.
(Copyright: Scuderia Ferrari)
El Korea International Circuit es va construir com a part d’un projecte de desenvolupament urbà per part del promotor Korea Auto Valleu Operation. Però quan va arribar la Fórmula 1 el 2010, el circuit estava gairebé sense acabar, i de la promoció immobiliària (l’últim sector del circuit havia de tenir un estil de circuit urbà) no n’hi havia ni rastre i segueix sense ser-hi.
Els principals problemes del circuit dissenyat per Hermann Tilke han estat la distància respecte a les ciutats importants (és a 400 km de Seul) i el preu per organitzar la cursa, que ja el segon any els organitzadors van considerar excessiu i que finalment va portar a la desaparició del gran premi degut a les pèrdues que ocasionava.
Sebastian Vettel va guanyar 3 curses i liderava la quarta quan va avariar-se-li el cotxe. Actualment, només campionats asiàtics passen pel traçat.

Una volta al circuit: La primera corba era a esquerres i tancada. Seguia un kink i la recta més llarga que acabava en un angle a dretes, lloc d’avançament. Nova recta seguida d’una secció esquerra-dreta-esquerra molt lenta. Seguien unes enllaçades dreta-esquerra que acabaven en un angle a dretes. Després ve una rodona a esquerres, una dreta, una esquerra, un angle a dretes i unes enllaçades esquerra, dreta, esquerra que portaven a la línia de meta.

GPs de F1: 4

Rècord de la volta ràpida en cursa: 1’39.605, 202.941 kph, Sebastian Vettel, Red Bull RB7-Renault, 2011
Volta més ràpida mai donada: 1’35.585, 211.476 kph, Sebastian Vettel, Red Bull RB6-Renault, 2010 (pole)
Rècord de la cursa més ràpida: 1h 36’28.651, 191.938 kph, Sebastian Vettel, Red Bull RB8-Renault, 2012

Més pole positions: 2, Vettel
Més primeres files: 4, Vettel
Més victòries: 3, Vettel
Més voltes ràpides: 2, Vettel
Més podis: 3, Vettel
Més punts: 75, Vettel
Més curses liderades: 4, Vettel
Més voltes liderades: 208, Vettel