Apollon

Nom: Jolly Club of Switzerland / Apollon
Seu: Suïssa
Fundada el: 1977
Llicència: Suïssa

Fundadors:
 Loris Kessel
Propietaris: Loris Kessel i Jolly Club

Apollon va ser una de les operacions més efímeres de la història de la Fórmula 1, fins al punt de que alguns no el consideren un constructor de ple dret. El cert es que el pilot suís Loris Kessel es va desvincular el 1976 de l’equip privat RAM Racing, i va trucar a la porta de Frank Williams per veure si podria pilotar per a ell. Williams va dir-li que no tenia lloc, però de totes maneres li va vendre un Williams FW03.

Kessel va decidir que empraria els serveis del Jolly Club com a equip i va contractar Giacomo Caliri per re-dissenyar el Williams, que havia començat vida el 1974 com un Iso-Marlboro. Caliri va modificar sobretot la part davantera i el cotxe va ser anomenat Apollon Fly. L’equip va inscriure’s a diversos grans premis però no va participar en cap.

Finalment a Monza Apollon va debutar. Degut a falta d’espai, l’equip estava just entrant a boxes, pràcticament al carril d’entrada. Kessel ho va intentar però va quedar a 8 segons de la pole i quan va xocar, aquest va ser el final del xassís i de l’equip.