22 d’octubre de 2015

La pregunta: Gran Premi dels Estats Units


Què en penseu del rendiment de Nico Rosberg a les últimes curses, tenint en compte que a l'últim GP va ser superat per Vettel i la seva relació amb l'equip Mercedes.


Guillem SolàNo cal ser amic íntim de Rosberg per veure que no està passant pel seu millor moment anímic: es veu superat pel Ferrari de Vettel, i per una vegada que fa una sortida perfecta, ha d'abandonar perquè se li trenca l'accelerador. Crec que el Nico és un gran pilot però és molt temperamental. Amb això, vull dir que passa d'estar a dalt de tot a caure dins d'un pou. Les sortides mai han sigut el seu fort; tot i que, des que han tret les ajudes electròniques en les arrencades dels GPs, Rosberg no queda tant malament i inclús fa millors arrencades que els seus rivals directes a la graella. El que passa, és que, a aquest caràcter, últimament només se li sumen coses negatives: el seu company Hamilton li passa la mà per la cara cada Gran Premi, normalment fa de frontera entre Ferrari i Hamilton (sempre més a prop de terreny vermell que a l'estela del britànic), també cal afegir que un abandonament recent va ser degut a un trencament de motor: un tema que va portar cua perquè el mateix Rosberg sabia que aquella unitat de potència ja estava esgotant els últims quilòmetres i no li va permetre acabar la cursa. 
Degut a tot aquest seguit d'esdeveniments, cada cop veig a Rosberg més lluny del títol (si bé encara té alguna remota possibilitat). I sabent com és, crec que li costarà recuperar el fil i lluitar pel subcampionat... Recordeu que Vettel està amb la canya a punt davant de qualsevol altra adversitat que afecti al seu compatriota!
  

Ivan MonellsRosberg està amb la moral pel terra. Hamilton l’ha destruït en aquests dos anys. Pel cap de Nico està passant… soc realment bon pilot? Podré mai guanyar a Hamilton o a un altre pilot top?

Rosberg és un molt bon pilot, crec que millor del què està demostrant aquesta temporada. Vettel li està posant difícil i amb el cotxe del Nico no hauria de tenir problemes per treure-li una importatant avatatge. Està minat moralment i es nota.


  
Jordi Domènech: Els números de Nico Rosberg s'han vist afectats en les últimes curses per algunes avaries. Crec per tant que el fet que Sebastian Vettel l'hagi sobrepassat al campionat no és el principal problema de l'alemany, doncs al final tant fa acabar segon o tercer.

El que preocupa de Rosberg és que no acaba de plantar cara al seu company Lewis Hamilton. L'any passat en Nico va començar amb 25 punts d'avantatge ja a la primera cursa degut a una avaria al cotxe 44, però tot l'any va semblar que qui realment era ràpid i podia canviar les coses era Hamilton, i aquest any les coses han anat a pitjor. 

A mi en certa manera em recorda a Mark Webber després de 2010. L'australià, com l'alemany, va perdre el títol a l'última cursa. I un cop el company d'equip -Vettel en el cas de Webber i Hamilton en el cas de Rosberg- ha guanyat el títol, s'apropia de l'equip i estableix la seva autoritat com a número u de facto, malgrat que tant Webber com Rosberg portaven més anys a Red Bull i Mercedes respectivament. 

Crec que en Nico anirà guanyant curses però no tornarà a muntar una lluita pel títol com la de l'any passat. Hamilton li té menjada la moral, i si els altres equips milloren...


Just SerrainatEn aquest moment, crec que l'estat anímic de Nico Rosberg està en un dels seus moments més baixos, ja que ha passat de lluitar pel títol amb el seu company d'equip, a veures superat a la taula general pel Ferrari de Sebastian Vettel.

Crec que Rosberg és un molt bon pilot, però està patint la síndrome d'altres pilots com Webber en el seu moment, que es troben al mateix equip amb un pilot estrella que li fa una gran pressió i  es veu superat per les circumstàncies, Si a més hi afegim el fet de patir problemes de fiabilitat, veient com el monoplaça del seu company acaba sense problemes les curses, no és estrany que la seva moral passi per moments baixos.
I tu? què en penses de la pregunta? Segueix el debat comentant aquest post o a través del nostre Facebook!

Aquests són els horaris del Gran Premi en hora catalana:

 Lliures 1 : 17:00

Lliures 2 : 21:00

Lliures 3 : 17:00

Pole Position : 20:00

Cursa :  20:00

Cap comentari: