4 de juny de 2015

La pregunta : Gran Premi de Canadà.Que n'opineu de l'errada de Mercedes amb Hamilton a Mònaco  i com veieu la propera cursa de Canadà


Jordi Domènech: Sobre l'errada de Mercedes, considero que l'actual tamany dels equips fomenta aquest tipus de problemes. Es decideixen coses en comitè i a vegades la reacció no és tant ràpida i quan se n'adonen ja és massa tard. Tot i la pinta que va fer, regalant la victòria a Rosberg i acabat de firmar el contracte de Hamilton, no crec que hi hagués mala intenció, però si caldria una revisió de processos per agilitzar les decisions.

Pel que fa a Canadà, és probable que els motors Renault i Honda tornin a patir degut a les característiques del circuit Gilles Villeneuve, que demanda molta acceleració i molta punta. Pot ser un lloc on els Mercedes puguin patir amb la fiabilitat, ja l'any passat van patir amb els frens i aquesta podria ser una oportunitat per a Ferrari, si aconsegueixen pressionar de prop a les fletxes de plata.


Guillem Solà: Em sembla una errada garrafal tractant-se del millor equip que hi ha actualment a la graella. Aquestes errades no es poden permetre; tot i això, tampoc n'han sortit mal parats al tenir a Rosberg al primer calaix del podi de Mònaco encara que Vettel es colés pel mig dels dos pilots de la fletxa platejada. 

De cara a aquesta cursa de Canadà espero que hi hagi més salsa entre Hamilton i Rosberg: Hamilton anirà enfurismat i farà el que pugui per augmentar la distància al campionat respecte Rosberg, el qual també haurà de procurar acostar-se més al britànic. Això, de fet, seria el que farien normalment, però crec que el factor de "Hamilton empipat" conduint un monoplaça afegirà més emoció a la cursa. Veurem si Vettel és capaç de trepitjar-los els talons i Alonso pot acabar la cursa sense problemes de fiabilitat.


Ivan Monells: Les errades passen, i Merceces no sol ser dels que s’equivoquen sovint. Jo simplement ho veig com quelcom circumstancial que passa a tots els equips. No obstant, no crec que el Hamilton ho vegi de la mateixa manera. L’errada pot crear mal ambient a l’equip.
A Canadà el motor Mercedes no tindrà rival. A les llargues rectes es marcarà la diferència. No obstant això, tots sabem que es Montreal és sempre una cursa entretinguda. La gaudirem segur.
Just Serrainat: Una errada d'aquest tipus no és normal en un equip com Mercedes, però moltes vegades una estructura tan gran i amb tanta gent prenent decisions, poden passar coses com aquestes.

Tampoc cal buscar-hi cap mà negre, ni favor a Rosberg, però el gran premi de Mònaco s'està convertint en un malson per Hamilton aquests últims anys.

De cara al gran premi de Canadà, crec que tot tornarà al seu lloc i Mercedes amb el seu propulsor hauria de dominar sense problemes, a menys que tinguin algun problema de fiabilitat i sense perdre de vista a Ferrari que no els pugui donar alguna sorpresa.


I tu? què en penses de la pregunta? Segueix el debat comentant aquest post o a través del nostre Facebook!


Aquests són els horaris del Gran Premi en hora catalana:

 Lliures 1 : 16:00

Lliures 2 : 20:00

Lliures 3 : 16:00
  

  Pole Position : 19:00 Cursa :  20:00

Cap comentari: