17 de juny de 2015

La pregunta : Gran Premi d'Àustria.Creieu que Mclaren ha de continuar evolucionant el cotxe d'aquest any o com diu Fernando Alonso, centrar-se en la temporada vinent. 

Espereu algun canvi pel Gran Premi d'Àustria o tot seguirà igual.Jordi Domènech: Crec que la pregunta que s'ha de fer McLaren és ben bé si saben què poden aprofitar del cotxe d'aquest any. En poques ocasions s'ha pogut veure l'MP4-30 a un nivell respectable. Amb el motor Honda o bé capat o bé espatllat, mai hem pogut veure si la aerodinàmica és eficient o no. Penso que l'equip hauria de, com a mínim, aconseguir fer rendir el cotxe al màxim aquesta temporada abans de centrar-se en el monoplaça de 2016.

Pel que fa al GP d'Àustria, i havent vist que els dos Mercedes han estat al podi en totes les curses, doncs s'ha d'esperar més del mateix. De nou, com a Canadà, les llargues rectes afavoriran els motors Mercedes i Ferrari per sobre dels Renault i Honda, així que veurem Williams i Lotus en bona disposició i Red Bull i Toro Rosso patint


Guillem Solà: Jo penso com Alonso, crec que a McLaren haurien de fer "borrón y cuenta nueva" i deixar aquesta temporada aparcada i centrar-se en avançar feina per la temporada que ve. Està clar que aquest any estan fent el ridícul i ningú dóna un duro perquè puntuïn en alguna cursa. Veient que van tant tard, per culpa dels problemes que els surten sempre d'última hora, crec que els sortirà més a compte començar a treballar ara i trobar-se els problemes que els puguin aparèixer inclús abans de la pretemporada següent. D'aquesta manera podrien anar un pas per davant en comparació amb els altres equips.

Pel GP d'Àustria segur que canviarà alguna cosa, però de la posició 3 cap endarrere en les classificacions. Suposo que Mercedes continuarà liderant i deixaran només el tercer calaix del podi per disputar-se entre la resta de pilots que competeixen a la "Fórmula 1 real" ja que els alemanys ja poden dir que estan a una altra divisió. Espero, però, que les rectes i els trams ràpids del RedBull Ring incentivin els avançaments i penalitzin una mica els motors Mercedes i que els equips amb motors més potents i amb millor velocitat punta siguin capaços d'encalçar-los, tan sols per posar més emoció al GP.


Ivan Monells: Jo mateix em creia que Mclaren faria un progrés espectacular i que a finals d’any lluitarien per guanyar alguna cursa. Després de gairebé mitja temporada (i tocant fons al Gran Premi el Canadà) ha quedat claríssim que aquest any no salvaran ni la dignitat.


No obstant això, degut a les normatives que capen el desenvolupament, treballar per el cotxe de l’any vinent no és tan diferent de treballar pel cotxe d’aquest any. Ja fa un temps que no veiem canvis radicals en el rendiment dels monoplaces d’un any al següent: Només els veiem quan hi ha un canvi reglamentari important.


Per això crec que el primer pas per tenir un bon cotxe l’any vinent és solucionar els problemes del cotxe d’aquest any. Si no aconsegueixen que el Mclaren d’aquest 2015 sigui fiable i pugui rodar a un ritme decent els serà molt difícil enfocar el cotxe de l’any vinent, que també portarà el motor Honda.


Just Serrainat: La veritat és que aquesta alçada de la temporada, a McLaren no poden estar pendents de si els seus cotxes aconseguiran acabar les curses i de poder aconseguir algun punt si les circumstàncies i una cursa boja els beneficia.

No hem vist una progressió del cotxe durant les curses disputades fins ara i no veig que aquesta dinàmica hagi de canviar a curt termini, per lo que potser si seria una bona idea per l'equip centrar-se en solucionar els grans problemes que té el monoplaça i oblidar-se una mica del campionat d'aquest any, per centrar-se en l'any vinent.

Per la cursa d'aquest cap de setmana, no crec que les coses variïn gaire, per la configuració del circuit i amb la superioritat indiscutible dels Mercedes, a menys que hi hagi algun daltabaix veurem els de sempre al davant.
 
I tu? què en penses de la pregunta? Segueix el debat comentant aquest post o a través del nostre Facebook!Aquests són els horaris del Gran Premi en hora catalana: Lliures 1 : 10:00Lliures 2 : 14:00Lliures 3 : 11:00
 


  Pole Position : 14:00
Cursa :  14:00

Cap comentari: