3 de juliol de 2014

La Pregunta: Gran Premi de Gran Bretanya


Gran Premi d'Anglaterra


El desaparegut Jack Brabham al GP d'Anglaterra, als anys cinquanta.


Espereu algun canvi per aquest cap de setmana a la cursa d'Anglaterra. Podrà Hamilton batre al seu company a casa seva.


Guillem Solà: Pel que fa a la primera pregunta, jo espero que algunes escuderies de les punteres facin algun canvi per intentar desbancar als Mercedes del capdamunt de la classificació. Veient que aquestes dues últimes curses han tingut problemes per mantenir el lideratge, seria lògic que els equips que poguessin fessin canvis aprofitant aquests moments que sembla que els Mercedes fallen.


Per altra banda, no em mullaré gaire en aquesta pregunta i ho deixaré una mica a l'aire. Està clar que córrer a casa dóna un plus a Hamilton, però segurament Rosberg pot aprofitar aquesta mateixa pressió que alhora té el britànic de fer un bon paper a casa seu per apretar-lo més i buscar alguna errada per poder mantenir la primera posició del mundial de pilots.


Jordi Domènech:  Crec que Hamilton ha de donar un cop de puny sobre la taula. Entre avaries i errors ja ha perdut molts punts i no s'ho pot permetre, així que una victòria a casa seria el bàlsam perfecte. I si plou, encara més possibilitats pel britànic, que ja va fer una gran cursa en mullat l'any 2008.
Això si, penso que per les característiques del circuit, els Red Bull tornaran a plantar cara als Mercedes. Hi ha llargues rectes que van en contra de la poca potència del motor Renault, però també corbes ràpides on el xassís d'Adrian Newey és el millor...  
Just Serrainat: Després del pobre paper que va fer l'equip Red Bull al seu circuit, és probable que en el gran premi d'aquest cap de setmana posin tots els esforços en millorar el cotxe, en la que podríem considerar la seva segona casa (tenen la seu central a Milton Keynes). De tota manera no crec que cap equip pugui haver millorat massa en aquests últims dies, per poder posar a Mercedes en problemes.
Diuen que l'afició fa sempre que el teu monoplaça vagi una mica més ràpid i veurem si això ajuda a Hamilton, que aquesta setmana corre davant dels seus seguidors.

I tu? què en penses de la pregunta? Segueix el debat comentant aquest post o a través del nostre Facebook!

Aquests són els horaris del Gran Premi:

 Lliures 1 : 11:00
Lliures 2 : 15:00
Lliures 3 : 11:00
Pole Position : 14:00
Cursa :  14:00

Cap comentari: