9 de maig de 2014

La pregunta: Gran Premi de CatalunyaGran premi de CatalunyaCreieu que el Circuit de Catalunya és avorrit per les curses de Fórmula 1?
  


Ivan Monells: He de dir que és un circuit on les distàncies que s’acaben fent solen ser molt grans i costa veure curses disputades. Sempre he pensat que és un circuit més atractiu per les motos.


No obstant això, sempre és la primera cursa d’Europa i sol haver-hi canvis en els monoplaces. Això ha portat alguna sorpresa, com la victòria d’Alonso al 2013 o la de Maldonado al 2012. Sabíeu que als últims 7 anys no s’ha repetit guanyador?Guillem Solà: En absolut. No crec que el Circuit de Barcelona-Catalunya sigui avorrit de cara a l'espectador que mira la Fórmula 1. Bé és cert que hi ha altres circuits del mundial on sol haver-hi curses més emocionants o amb avançaments impossibles que es realitzen al límit. Tot i així, el Circuit, degut a la seva bona amplada de pista i les frenades al final de les diferents rectes llargues poden donar més oportunitats d'avançament en zones on està restringit l'ús del DRS i potser els pilots poden permetre's arriscar més que no pas en un Montecarlo, per exemple.


 


 Jordi Domènech: Penso que el circuit de Catalunya ha deixat de ser avorrit en gran part gràcies al DRS i als compostos de pneumàtics, però tot i així, segueix sent un traçat difícil per avançar. Alguns encara recordem curses com l'any 1999, on gairebé no hi va haver cap avançament, i certament és en aquests circuits on el DRS fa falta.
    
 
Just Serrainat: Tant com avorrit no ho diria pas, encara que tampoc és dels més emocionants i tenint en compte que s'espera un cap de setmana de bon temps, poques emocions tindrem.

Però sempre podem esperar alguna sorpresa o incidents de cursa, que canvíin el guió habitual de la cursa, ja que sinó, hem sembla que veurem un nou doblet de Mercedes.
I tu? què en penses de la pregunta? Segueix el debat comentant aquest post o a través del nostre Facebook!

Aquests són els horaris del Gran Premi en hora catalana:

 Lliures 1 : 10:00
Lliures 2 : 14:00
Lliures 3 : 11:00
Pole Position : 14:00
Cursa :  14:00

Cap comentari: