Qui som


Vaig néixer el 14 de juliol de 1985 a Vilafranca del Penedès però des del 2007 resideixo a Vic. Estudio i busco feina. Segueixo la Fórmula 1 des que tenia 8 anys i vaig veure el cotxe número 0 de Damon Hill. Generalment ferrarista, de Hill, dels Villeneuve i de Räikkönen, però sobretot aficionat de l'esport i de la seva història, dels seus números i dels seus herois. Acostumo a veure tot el que puc, ja sigui IndyCar, NASCAR, Fórmula E, MotoGP, ral·lis, així com les diferents categories inferiors. Escric a Fórmula 1 en Català des del setembre de 2010. 
Personalment sóc tímid, silenciós, irònic i pensatiu. M'encanta conduir tot tipus de vehicles, el Barça, la fotografia, la cervesa, viatjar, construir maquetes, els mapes, jugar tant a jocs de taula com a videojocs, la música, escriure i sóc molt aficionat a determinades sèries o pel·lícules com per exemple la Guerra de les Galàxies, Futurama o Padre de Família.

Em podeu seguir al meu blog personal, jordi_giorgio.

El meu nom és Just Serrainat i vaig néixer a Girona l'any 1968 on encara resideixo actualment. Treballo com a programador de sistemes i de sempre m'han agradat tots els esports de motor, amb una gran predilecció per la fórmula 1, el Ral·li i les curses de GT. Com a amant d'aquests esports, no he tingut mai una predilecció cega per cap pilot o equip, però sempre segueixo amb més interès les carreres dels pilots i equips de casa.
Una de les meves grans aficions en el meu temps lliure, es la competició de simracing (simuladors de conducció realista), per lo que a casa tinc muntat el meu propi simulador, molt modest per cert i competeixo en campionats virtuals de Formula 1, Ral·lis i GT​. 
La possibilitat de poder escriure en un blog com el de Formula 1 en Català, és una oportumitat que em permet donar la meva modesta opinió sobre aquesta competició i viure una mica més de prop tot aquest món.

Sóc en Guillem Solà i vaig néixer el març de 1996. Visc a Tona i estudio Enginyeria de Sistemes de Telecomunicacions a la Universitat Autònoma de Barcelona. D'aquesta bona relació amb les ones i els decibels sorgeix la meva relació amb la ràdio: havia fet un programa de ràdio als migdies a l'Escola Vedruna quan era més jove i actualment col·laboro en un programa i estic al control de so d'un altre, a Ràdio Taradell.
Segueixo la Fórmula 1 des que tenia uns 10 o 12 anys i no he sigut mai cap fanàtic de cap pilot o equip, encara que sempre em decanto cap als pilots de casa; en les èpoques de De la Rosa i Alguersuari. Sóc curiós i sempre m'agrada saber el perquè de les coses, trobo més interessant la prèvia de les curses on s'expliquen temes de mecànica que no pas la cursa en si.
A part de la Fórmula 1, també segueixo altres esports, de motor principalment, com ara el mundial de Ral·lis; tinc un tiet que havia sigut campió del món de la categoria Júnior l'any 2002 i m'hi va enganxar. Més enllà de gasolina, també cremo glucosa i sóc aficionat a córrer i anar amb bici per muntanya. 

El meu nom és Joan Enric Fugueras i vaig néixer a Sabadell l'any 1969 però visc a Manresa des del 2004. Treballo en el sector de l'automòbil i de sempre m'han agradat tots els esports de motor, en moltes de les seves variants, algunes poc conegudes al nostre país, com la NASCAR, Le Mans, els V8 Supercars, la IndyCar o el WTCC; però evidentment la F1, com la "reina" del motorsport sobre quatre rodes que és, centra molta de la meva atenció des de que la vaig començar a seguir a inicis dels anys 80; tot i que em confesso un enamorat boig de les 24 Hores de Le Mans
La meva experiència en competició es limitada però de gran record: Vaig començar fent d'assistència amb Gamace a inicis dels 90; unes quantes curses del Català de ral.lis del 2002 al 2009 com a copilot (en Velocitat i Regularitat); i 6 edicions de les 24 Hores de Montmeló com a membre de diferents equips.
En el meu temps lliure perdo dues rodes, i es en moto com m'agrada voltar per les carreteres catalanes de segon ordre.
Ara se'm obre una nova etapa periodística amb la gent de Fórmula 1 en Català que m'omple de joia i il·lusió!

1 comentari:

Jaume Domènech Montserrat ha dit...

M'a agrada molt la nova imatge, i espero que tingueu molts seguidos