Voteu als Premis Home de l’Any 2016!

Un cop més tornen els Premis Home de l’Any, i com cada temporada, us demanem la vostra opinió. Tindreu temps per votar fins al dia 29 de desembre i el dia 30 publicarem els resultats de la setena edició dels Premis Home de l’Any de Fórmula 1 en Català!
Així que entre plat i plat, entre regals del tió i arbres de Nadal, o entre torrons i neules, feu-vos un espai per votar. Vosaltres decidiu qui han estat els millors i els pitjors d’aquesta temporada!
Aquí teniu els enllaços per a veure els avançaments abans de votar al formulari:
Aquí teniu el formulari per votar. Hi ha 11 categories, aneu baixant per votar-les totes.

3 comentaris a “Voteu als Premis Home de l’Any 2016!

  1. És el pitjor formulari que he vist mai!
    El trobo repetitiu, poc obert i moltes cores redundants.
    Moltes opcions es repeteixen com si estiguéssim obligats a respondre el que voleu. A més de la falta d'opcions. Entenc que el feu tancat per precisar més el resultat, però us heu passat i veient les respostes que poseu… tela! Realment, sembla que sigueu el típic diari que busca la polèmica, criticar a l'organització i buscar parlar bé d'una escuderia. És a dir, comentar el que us interessa a vosaltres i no el que realment ha passat.

    Haas o en Grosjean us paga?
    Eeeh, que tampoc gira tot al voltant d'en Max, Rosberg i Hamilon.

    No ho faig buscant mal rollo ni molt menys, vaig de bones, intento que entengueu el que heu fet.

    ___________________________________________________________________________________
    Sorpresa de l'Any, d'aquí diré el següent:
    A veure, Haas no es cap sorpresa pel resultat que ha fet. Ha puntuat a 5 curses de 21, no esta mal per una primera temporada, però si ets el segon equip de Ferrari s'enten perfectament. Ha tingut un rendiment regular i el principi de la temporada ha tingut sort i ha aprofitat bé les oportunitats per quedar en bon lloc. (positiu per en Grosjean).
    Actitud de Vettel? Sorpresa? Hola? Sempre ha sigut així des de que va guanyar el mundial i entraria més a l'apartat de Decepció perquè aquest any ha sigut com un nen petit.

    Decepció de l'Any:
    Podem afegir les males estratègies de Williams, possiblement el 4º millor cotxe i queda 5º en el mundial d'equips. Si es valora Haas i es diu que McLaren, Sauber i Renault son una decepció, per què ells no?

    Cursa de l'any:
    Entenc que voleu eliminar opcions i fer-lo més tancat, però de 21 curses només en deixeu 5. Abu Dhabi, lluita pel mundial, gran pilotatge d'en Hamilton que fa els deures a últim moment i les últimes 5 voltes amb molta tensió. La cursa de Malaysia, victorià per Ric, Austin… i algun altre també han estat molt bé.
    Potser sóc jo, però trobo que us heu limitat massa.

    Cotxe de l'Any:
    En serio a altres categories elimineu opcions i aquí deixeu a Williams? Aah, espera, aquí només poseu les millors 5 escuderies.

    Avançament de l'Any:
    Cap queixa aquí, amb els enllaços i bastantes opcions. Ben fet.

    Rookie de l'Any:
    No hi ha res a dir, tal qual ho diu el títol i està bé que poseu un resum.

    Pilotatge de l'Any:
    El mateix que cursa de l'any, de 21 només se'n posen 5.

    Errada de l'Any:
    Normal que poseu 5 opcions perquè no sempre hi han errors.


  2. Pilot de l'Any:
    Bravo! Aquí us lluïu. Ni la vostre llista hi ha aquest 5 pilots en el top5. Aquí si que s'hauria d'haver posat almenys 10 pilots. Sino directament traieu en Perez i Grosjean, que sembla que estiguin de decoració, i pregunteu; Quin dels següents 3 pilots és millor? jajajajaja. En Perez ha fet un molt bon any i segurament algú el podria votar, però clarament els altres 3 rebrien més vots. Per això dic, ho poses una llista dels top10, tots o els 3 que tu vols que se't votin. Però no facis una merda llista que no ha sortit de cap lloc. Ni l'Autosport (que voten els caps d'escuderia) ni per l'estudi matemàtic, posen aquest TOP5, no se d'on l'heu tret.

    Equip de l'Any:
    Ja hem votat el millor cotxe, però ara toca votar l'equip. Tu! Ordena les preguntes que això esta molt caòtic. No es segueix cap ordre, heu anat improvisant.
    Bueno, doncs una mica el mateix d'abans. I ara s'afegeix Haas, per si cola, no?jajajaja

    Home de l'Any:
    pilot, home, persona, mecànic, enginyer… també pots posar el nom de Max, Nico i Lewis a totes les llistes. Després d'haver preguntat pilot, fer aquesta categoria i posar aquest 3 noms es els tens enamorats i vols saber que opinem? Aquest punt és ridícul així de clar. Per què? Molt fàcil, no puc comprar Charlie Whiting amb Helmut Marko ni amb un pilot TOP. El títol és erroni. A més, amb totes les preguntes que fas sembla que només importi el pilot a la F1 i no és així. Valora el rendiment dels enginyers de pista o director d'equip. O també podríes dir: Home no pilot de l'any, jajajajaja.

    Bueno, espero que el meu feedback us ajudi, no vull que us ho agafeu malament, és simplement la meva opinió i crec que l'hauríeu de tenir en compte. No he escrit tan per crítica i riure, ho faig per que valoro el que feu i el fet de comentar-ho tan detallat us hauria de fer veure que si volgués dir que això és una merda, podría dir-ho en dos línies i ja, però no ho ha fet així. Gracies.

  3. Anònim: agraïm el teu feedback i de fet et veiem tant interessat que crec que hauríem de parlar-ne més en profunditat, però evidentment no sabem qui ets, així que si vols posar-te en contacte amb nosaltres ja saps on trobar-nos. Potser vols escriure amb nosaltres? Sembles tenir un punt de vista diferent…

Comments are closed.