La pregunta: Gran Premi de Mònaco

Gran premi de Mònaco
Qui creieu que podrà donar la sorpresa aprofitant les particularitats de Mònaco?

Guillem Solà: Veient que Ferrari és capaç de trepitjar els talons a Mercedes aquesta temporada, jo aposto per alguna errada al davant i que Räikkönen o Vettel puguin imposar-se. Qui sap si potser algun Williams podria aprofitar algun toc entre els Mercedes i Ferrari també. Mònaco no deixarà indiferent a ningú i és per això que qualsevol cosa que pugui passar al capdavant, provocarà un ball de bastons a les posicions següents, que intentaran fer-se un lloc a les primeres files. Red Bull, que aquest any està més fluix, també podria treure molt profit de la seva bona aerodinàmica “made in Newey” en aquest circuit tant recargolat i optar a millors posicions.
 

  

Ivan Monells: Nico Rosberg. Per mi, el fet de que NO guanyi Hamilton ja és una sorpresa. L’anglès ha començat la temporada al més alt nivell, deixant en un clar segon pla al Nico. Quan tots pensàvem que Rosberg tenia ja la moral minvada, l’alemany ens sorprenia en una excel·lent cursa a Catalunya. 
Si fem memòria, l’any passat Rosberg arribava a Mónaco després de veure’s superat 4 vegades consecutives per Hamilton. A partir d’aquell moment va començar a plantar cara a l’anglès. Començarà Rosberg a plantar cara a Hamilton? Ho veurem aviat





 

Jordi Domènech: És probable que els Mercedes segueixin marcant la pauta, però els rivals podrien ser més a prop. Pilots que aquest any han volat una mica sota el radar com Felipe Massa han tingut grans actuacions al principat, i el circuit monegasc també pot ser el lloc on els McLaren aconsegueixin puntuar per primer cop, si son capaços d’acabar la cursa. 
Per altra banda, els equips motoritzats per Renault tindran menys desavantatge degut a l’absència de rectes llargues, cosa que podria permetre als Red Bull o als Toro Rosso mirar d’acostar-se al podi.








 
  

Just Serrainat: Mònaco sempre és un circuit complicat per les prediccions, ja que qualsevol incidència pot variar el
transcurs de la cursa. 

D’entrada la configuració de Mònaco pot apretar una mica més les coses entre els equips forts del campionat
(Mercedes, Ferrari i Williams), però no es pot descartar que algún altre equip es pugui colar a les primeres posicions,
tot i que crec que Mercedes no es deixarà sorprendre a menys que tinguin algun problema. 



McLaren ha dit que tenen l’objectiu de puntuar en aquest gran premi, però si continuen amb els problemes de fiabilitat
ho veig força complicat, però si ho aconseguissin, seria un premi a l’esforç que està fent l’equip millorar cada dia el
monoplaça. 

En definitiva veig difícil fer una previsió del resultat final de la cursa, però continuo veient els Mercedes a les primeres
posicions, si no tenen cap problema seriós.


I tu? què en penses de la pregunta? Segueix el debat comentant aquest post o a través del nostre Facebook!

Aquests són els horaris del Gran Premi. Recordeu que els primers lliures són en dijous i que divendres no hi ha activitat de Fórmula 1. Pel que fa a la meteorologia, podria ploure demà però no la resta del cap de setmana. Els pneumàtics seran el supertou i el tou.

 Lliures 1 : 10.00
Lliures 2 : 14:00
Lliures 3 : 11:00
Pole Position : 14:00
Cursa :  14:00