I si… canviem el sistema de puntuació?

La importància d’un semàfor…

Ara que Bernie Ecclestone s’ha tornat a posar pesat amb el sistema de puntuació de medalles, des de l’equip de Fórmula 1 en català hem pensat que ens sembla molt més atractiu un sistema de puntuació a la catalana i totalment subjectiu (notis l’ironia). Com vosaltres sabeu el nostre sistema de puntuació s’assembla basant al del Bernie: Semàfors! Així que hem decidit utilitzar el següent sistema: VERD (3 punts), GROC (1 punt), VERMELL (-3 punts). Els qui no tinguin semàfors… doncs… no qual·lifiquen, apa! El resultat és… curiós :), disfruteu-ho i rieu una mica!
CLASSIFICACIÓ DE PILOTS:
  1. Mark Webber 22
  2. Fernando Alonso 13
  3. Jenson Button 10
  4. Robert Kubica 9
  5. Nico Rosberg 9
  6. Jaume Alguersuari 8
  7. Sebastian Vettel 7
  8. Rubens Barrichello 7
  9. Pedro de la Rosa 4
  10. Sebastien Buemi 1
  11. Lewis Hamilton 0
  12. Vitaly Petrov -3
  13. Michael Schumacher -5
  14. Felipe Massa -8
CLASSIFICACIÓ DE CONSTRUCTORS:
  1. Renault 10
  2. McLaren 9
  3. Williams 4
  4. Force India 3
  5. HRT 2
  6. Red Bull 1
  7. Lotus 1
  8. Mercedes GP -1
  9. Ferrari -3
  10. Virgin Racing -3
  11. Sauber -6
Tampoc ens hem equivocat de tant, no creieu? Com podeu veure Mark Webber és el nostre preferit, i es que l’Australià no té ni un sol semàfor vermell! Cosa que no poden dir ni el Fernando ni en Vettel que se n’emporten uns quants, igual que Ferrari :), al final de la temporada actualitzaré l’article i us inclouré la classificació global!
Salut i benzina!

2 comentaris a “I si… canviem el sistema de puntuació?

  1. jajajaja m'ha agradat aquesta puntuació a "la catalana". Em fa gràcia que sigui Renault qui s'emporti el de constructors i estic d'acord que en Webber ha fet una molt bona temporada encara que espero, desitjo i confio que guanyi l'Alonso 😉 A veure com acaben aquests semàfors.

Comments are closed.